GLAD PLEISTERWERK
Gladpleisterwerk is het strak en vlak maken van wanden en plafonds met een gipsmortel (bijvoorbeeld mp 75) om de wanden saus- of behang klaar te maken. Deze laag heeft een dikte van 1 tot 6 millimeter. Bij dikkere lagen gaan we over tot het raapwerk (6 millimeter tot +/- 5 centimeter). Deze basis laag word nog eens voorzien van een topfinisher om optimaal resultaat te behalen.

BEAL MORTEX COLOR
Beal Mortex is een gekleurde afwerking voor vloeren en muren. 
De afwerking is erg dun (3mm), maar volledig waterdicht en heeft een hoge weerstand.
 Dankzij de hoge weerstand en volledige waterdichtheid is mortex color bruikbaar voor verschillende toepassingen:

  • Douche
  • Hamam
  • Muren
  • Vloeren
  • Aanrechtbladen

 

PANDOMO
Pandomo is een zeer mooie en gladde wandafwerking op basis van zandcement. Dit product geeft een mooie betonlook. Pandomo wordt veel gebruikt voor keukens en badkamers, omdat het met een waterdichte epoxie laag wordt gerold en hierdoor goed spatwaterdicht en afneembaar is. Uiteraard kan pandomo ook voor andere vertrekken in het huis gebruikt worden.

SIERPLEISTERS
Sierpleister of spachtelputz is een duurzame, decoratieve pleister met een regelmatige korrelstructuur op basis van een kunstharsdispersie. Deze pleisters zijn ademend en stootvast en in vrijwel alle kleuren te verkrijgen. Voordeel is dat deze niet geschilderd meer hoeft te worden.
De korrel van de sierpleister varieert van fijn naar grof: 1,2 mm, 1,5 mm en 2 mm.

ORNAMENTEN EN LIJSTEN
Als finishing touch in uw woonkamer of slaapkamer kunt u kiezen voor een ornament of lijst aan uw plafond. Een lijst of ornament past niet alleen in een traditionele woning, maar kan ook heel goed uitkomen in een modern interieur.

SCHUURWERK
Schuurwerk is een wandafwerking met fijne zandkorrels erin. De schurende, ronddraaiende beweging bepaald het uiterlijk. Hiermee is het mogelijk om een unieke wand te creëren omdat elke stukadoor een eigen stijl tot uiting hierin kan brengen. Schuurwerk kan worden afgestreken met een ‘wolkachtig’ (vlamachtig) effect.
Schuurwerk heeft de eigenschap om vocht op te nemen en ook weer af te geven, daarom is deze afwerking ook geschikt voor natte ruimten, als bijvoorbeeld de badkamer.

Schermafbeelding-2013-10-09-om-16.45